Nyhet

Comeback på gang? Noel Gallagher deler kryptisk innlegg

Artisten teller ned til allehelgensaften, men hvorfor er spørsmålet.

Et kryptisk bilde har dukket opp på den britiske artisten Noel Gallaghers Instagram-profil. På bildet er datoen «31.10.22» skrevet med røde, lysende bokstaver, mens beskrivelsen av bildet ganske enkelt sier «8:30 (GMT)».

Og hva skal det bety? Ja, det er et godt spørsmål. For til tross for at den tidligere Oasis-frontmannen vanligvis ikke har noe imot å komme med noen ganger kontroversielle uttalelser, er Gallagher en mann av få ord med dette innlegget.

Det er ingen beskrivelse av hva det kryptiske bildet betyr og hva det gjelder.


Mye tyder imidlertid på at vi har en kunngjøring fra Gallagher i vente den 31. oktober. Vi får bare håpe og krysse fingrene for at han har ny musikk på gang. 


 I sommer brukte Gallagher stemmen for å gjøre seg svært uheldig bemerket på Glastonbury-festivalen.

Han tok i bruk «All-access» backstage-passet sitt for å få tilgang til et område eksklusivt beregnet for  konsertgjengere med funksjonsnedsettelse - angivelig fordi han ikke var klar over spillestedets formål.

Da Gallagher fortalte om episoden var det ikke av skyldfølelse, men heller for å benytte anledningen til å tulle med personer med funksjonsnedsettelse.


Han spøkte med at han ville vippe en med funksjonsnedsettelse ut av rullestolen for å få en bedre plass for seg selv og sønnen – og at han, som en Jesus, ville legge hånden på hodet til personen og si «reis deg, du kan gå.»

Sist gang Noel Gallagher ga ut ny musikk med bandet sitt High Flying Birds var tilbake i 2020 med EP-en Blue Moon Rising.

ANNONCE