Nyhet

Innlemmet i Rock & Roll Hall of Fame – se rapperen fremføre stjernespekket medley

Rapperen er innlemmet i Rock & Roll Hall of Fame.

Siden 1986 har Rock & Roll Hall of Fame tatt opp nye medlemmer i en eksklusiv klubb for populærmusikkens viktigste artister. Blant de mange medlemmene er legender som The Beatles, David Bowie og Whitney Houston – for å nevne noen få. 

I år kom Eminem, Duran Duran, Dolly Parton, Lionel Richie, Eurythmics, Carly Simon, Judas Priest og Pat Benatar gjennom det siste nåløyet. Forklaringen var at de alle har hatt «en dyp innflytelse på lyden av ungdomskultur og bidratt til å endre kursen for rock and roll». Det sa styreleder i Rock & Roll Hall of Fame, John Sykes, i en pressemelding. 

Den årlige introduksjonsseremonien fant sted i Los Angeles, og som vanlig dukket en lang rekke av de allerede innlemmede medlemmene opp.


I år sto blant annet rapperen Eminem for den musikalske underholdningen, da han leverte en severdig opptreden med en medley. Gjestelisten var mildt sagt stjernespekket.

Eminem startet festen med klassikeren «My Name Is» etterfulgt av «Rap God». 


Etterpå fikk Eminem besøk på scenen – først av Steve Tyler på nummeret «Sing for the Moment», som sampler Aerosmiths «Dream On». Den britiske sangeren Ed Sheeran assisterte også rapperen på nummeret «Stan», der Sheeran både bidro med gitarspill og tok seg av refrenget, som opprinnelig ble sunget av Dido.

For å runde det hele avsluttet Eminem med «Forever» og «Not Afraid». Kvelden bød også på opptredener av blant andre Lionel Richie i selskap med Foo Fighters' Dave Grohl, Dolly Parton, Duran Duran og Eurythmics.

 


 

 


 

ANNONCE