Nyhet

The Rolling Stones til Sverige

GAFFA.no – alt om musikk!

The Rolling Stones legger ut på Europa-turné som avsluttes i Stockholm. 

Fjoråret var et tøft år for det britiske rockebandet The Rolling Stones da trommeslager Charlie Watts gikk bort. Til tross for sorgen tok bandet valget om å fortsette med USA-turneen No Filter etter Charlies død.

Frontmann Mick Jagger uttalte deretter i et intervju med Zane Lowe på Apple Music 1:


- Noen sa 'Charlie er død. Du bør ikke gjøre turen '. Men tingen med The Rolling Stones tror jeg er at vi gjennom hele karrieren har tålt motgang. Vi har hatt oppturer og nedturer. Mest oppturer for å være ærlig. Vi har hatt motgang og dette er nok det vanskeligste vi har opplevd. Vi bestilte turen og skulle spille i fjor. Vi kunne ikke gjøre det av åpenbare grunner, på grunn av pandemien, men jeg tror alle i bandet bare trodde vi skulle fortsette. Etter de første spillejobbene føltes det veldig bra. Jeg er glad vi gjør det. Jeg vet at Charlie vil at vi skal gjøre det, og jeg tror publikum vil at vi skal gjøre det. Selvfølgelig er det annerledes, og selvfølgelig er det trist på så mange plan. Men jeg mener, du må bare gå ut dit og spille igjen. Det får deg til å føle deg bedre. Det er veldig rensende, så jeg synes det er veldig bra at vi gjør det.

Nå melder The Rolling Stones, som ble dannet allerede i 1962, at de også skal på turné i 2022. Dette for å feire 60 år som band. Sixty-turneen vil finne sted i Europa i løpet av sommeren og avsluttes i Stockholm på Friends Arena 31. juli. Trommeslager Steve Jordan vil opptre på alle spillejobbene.

– Beklager at du måtte holde ut, men nå er ventetiden over, sier gitarist Keith Richards ifølge NME og fortsetter:


– Jeg har alltid sagt at det beste stedet for rock and roll er å stå på scenen med Stones og at dette året er veldig spesielt. Ser frem til å rocke med Mick og Ronnie og noen venner. Hjulene er satt i gang. Vi sees alle sammen veldig snart.

 

FØLG VÅR UKENTLIG OPPDATERTE SPILLELISTE: OLD MUSIC FRIDAY. DEN BESTE IKKE-FERSKE MUSIKKEN.


ANNONCE