Nyhet

Testament får ny trommeslager - tidligere medlem av Slayer

GAFFA.no - alt om musikk!

Dave Lombardo er et nytt medlem av thrash-veteranen.

Thrash-legendene Testament annonserte tirsdag at de får en ny trommeslager. Dave Lombardo, som tidligere har spilt i Slayer, Suicidal Tendencies og Mr. Bungle, blir nok en gang en del av bandets line-up, sier Metal Injection.

Lombardo spilte med Testament mellom 1998-1999, og vokalist Chuck Billy sier til bandets egen nettside at de er mer enn glade for å ha ham tilbake:


«Vi er veldig glade for å dele scenen med Lombardo igjen. Dave bidro med en enorm kraft da han ble med i bandet på The Gathering, og vi er i ekstase for å se hva han kommer til å bringe tilbake i Testament.»

Den nye, gamle trommeslageren sier selv at gjenforeningen bare ventet på å skje: «Jeg er ikke i tvil om at vår musikalske kjemi vil fortsette akkurat der vi slapp. Ren brutalitet venter, sier Lombardo til Metal Injection.

Bandet presenterte sin nye trommeslager i et Instagram-innlegg, hvor de blant annet skriver:


"Denne trommeslageren er nøkkelen til å markere Testament i metalhistorien. Velg selv, én av hundre, jeg bryr meg ikke hvem du har på listen, det er bare én trommeslager som er best og det er Dave Lombardo! ” 

ANNONCE