Nyhet

Mick Jagger flyr solo på ny låt

GAFFA.no - alt om musikk!

Mick Jagger setter stemningen for ny storsatsing.

For noen uker siden annonserte de britiske rockeveteranene i The Rolling Stones en rekke nye konsertdatoer i anledning gruppens - hold deg fast - sekstiårsjubileum nå i 2022. Og nå ryktes det at bandets frontmann, Mick Jagger, er klar med en ny låter under eget navn.

«Jeg har jobbet med et morsomt prosjekt med produsent Daniel Pemberton. Se opp, det kommer snart!», skrev 78 år gamle Jagger på Twitter i går. Dette er en tittellåten for den nye Apple Original-serien Slow Horses, som har premiere på fredag.


Låten har fått tittelen «Strange Game». I en uttalelse, sitert av NME, kaller Pemberton arbeidet med Jagger for «et av de mest spennende samarbeidene i min karriere», og blir supplert av seriens regissør, James Hawes.

«Fra start ønsket vi en sang som skulle sette tonen i serien, og det var bare ett navn som kom til tankene - Mick Jagger», sier Hawes og utdyper: «Det var virkelig fantastisk å høre sangen for første gang. Micks tekster og fremføring har fullstendig fanget stemningen til Slow Horses, med all humoren og snerten jeg hadde drømt om.»

I løpet av sin karriere har Mick Jagger gitt ut totalt fire soloalbum - det siste er fra 2001 - og spilt inn med en rekke artister ved siden av sin faste rolle som vokalist i «the greatest rock'n'roll band in the world» . Så sent som våren 2021 ble singelen «Eazy Sleazy» sluppet, laget i samarbeid med Foo Fighters frontmann Dave Grohl. 


ANNONCE