Nyhet

Boris Johnson fights for his right to party i underholdende video

GAFFA.no – alt om musikk!

«Held a piss-up in lockdown, tried to say that it's work» er ikke ordene til den britiske statsministeren Boris Johnson. Men satiriske PoliticsJOE legger ordene i munnen hans når han gjør en mash-up av Johnson og Beastie Boys sin opprørsklassiker «Fight For Your Right (To Party)» fra 1987.

Se videoen her.

Dette er et av mange satiriske innslag som en del av den offentlige reaksjonen på Johnsons lockdown-fester sommeren 2020. Disse festene ble holdt mens resten av den britiske befolkningen gjorde sin innsats i nedstengningen. Ytterligere opptredener i den satiriske videoen inkluderer House of Lords-leder Jacob Rees-Mogg, dronning Elizabeth II og til og med Peppa Gris (som Johnson refererte til i en tale), som alle er manipulert for å gi den kjære statsministeren et spark eller to.
 
Johnsons tid som statsminister har delt nasjonen i to leire, men denne skandalen er for mange politikere så vel som borgere dråpen som fikk begeret til å renne over.
 
Johnson dukket opp i parlamentet mandag 31. januar med en offentlig unnskyldning. Denne unnskyldningen ble imidlertid i manges øyne bare et prov på Johnsons mangel på troverdighet. Blant annet av opposisjonsleder Keir Starmer, som sa: «Han har fornærmet folkets intelligens».
 
Johnson er nå under etterforskning av London-politiet for brudd på nedstengningsreglene. Tiden vil vise hvor lenge og hvor hardt Johnson vil kjempe for sin rett til å feste.
 
ANNONCE