Nyhet

Pstereo med første artistslipp

Trondheimsfestivalen kan smykke seg med store, norske navn.

«Etter en helt utrolig bra gjennomføring av årets Pstereo festival, føles det veldig godt å endelig komme i gang med neste års festivalplakat! Og med denne lanseringen byr vi på det ypperste av norsk musikk og et amerikansk band vi tror publikummet våres vil elske», skriver bookingansvarlig Kim Aasli i en pressemelding om slippet.

Pstereo går inn i sitt 16. år og festivalen kan melde om store, norske navn på scenen til neste år. 

På plakaten er Aurora, som sist var å se på Pstereo i 2015.  Artisten slapp sitt fjerde album The Gods We Can Touch tidligere i år. Albumet har gjort det stort med hitlåter som  «Cure For Me» og «Exists For Love». Nylig vant hun P3-prisen, som gis ut til artister som har betydd mye for norsk musikk over en lang periode – Bergenseren debuterte i 2015. 


Et band som gjør sin debut på Pstereo til neste år, er Madrugada. Den nylig gjenforente gruppen tar med seg Chimes at midnight til Trondheim. 

Hadeland får også skinne under festivalen til neste år, The Good The Bad and the Zugly er klare for Pstereo. De tar med seg albumet Algorithm & Blues fra 2020

Fra det store utland kommer Detroikvartetten Protomartyr. Siden 2010 har den alternative rockegruppen gitt ut fem studioalbum, og har blitt kåret til årets liveband to år på rad av publikummerne på en av Nederlands  klubbscener Vera i Groningen.
ANNONCE