Nyhet

ASAP Rocky arrestert – mistenkt for å ha skutt mann i LA

GAFFA.no – alt om musikk!

Den verdenskjente rapperen er pågrepet og sitter i varetekt. 

Den amerikanske stjernen foretok et bemerkelsesverdig besøk i Sverige i 2019, som endte i flere uker på Kronoberg interneringssenter og til slutt med en overfallsdom. Dommen kom i forbindelse med en spillejobb i Stockholm der han og deler av hans følge ble arrestert av svensk politi etter at de skal ha angrepet en 19 år gammel mann i byen. Tiltalte hevdet at de hadde handlet i selvforsvar. Dommen ble etter hvert en betinget løslatelse og en bot på et ganske beskjedent beløp i erstatning til den fornærmede.

Løslatelsen ble gitt uten krav om å returnere til Sverige for ytterligere juridiske sanksjoner.


Siden den gang har det vært hyggeligere toner etter at han tidlig i 2022 annonserte at han ventet barn med sin gravide kjæreste Rihanna.

Men nå er altså rapperen pågrepet igjen, denne gangen mistenkt for innblanding i et skyteepisode i Los Angeles, USA. Episoden skal ha funnet sted november 2021, ifølge NBC News. Offeret som overlevde skal ha fortalt politiet at ASAP Rocky og to andre personer henvendte seg til ham på gaten. Han hevder at artisten hadde en pistol i hånden og skjøt tre til fire ganger mot ham.

Rapperen ble arrestert så snart han landet på LAX flyplass i Los Angeles på et privat fly fra Barbados. Dette etter å ha vært på ferie med sin barbadiske kjæreste.


ANNONCE