Nyhet

Legger bak seg årelang feide

GAFFA.no - alt om musikk!

Etter en lengre "beef" er Eminem og Snoop Dogg kanskje endelig på god fot.

West-coast rapperen Snoop Dogg og Detroit-rapperen Eminem har ikke bare vært gode venner opp gjennom årene. Og det gjorde ikke saken bedre da Snoop Dogg i fjor meldte at han ikke mente at Eminem var blant de ti beste rapperne noensinne, og at han godt kunne leve uten musikken hans. Det skriver NME.

Nå ser det ut til at feiden er over, da Snoop Dogg har gitt Eminem en unnskyldning under talkshowet «The Breakfast Club».


«Jeg elsker Eminem, og greien er bare at vi begge elsker hiphop så mye og konkurrerer mot hverandre. Vi er battle-rappere, så det var meningen at det skulle trigge noe i ham. Vi er brødre og familie, det har vi lært å sette pris på hverandre for det vi gjør. Vi har hatt en lang prat om respekten vi har for hverandre, og hvordan vi prater offentlig om hverandre. Jeg har sagt unnskyld til han, og jeg har fortalt at jeg prøver å bli bedre. Jeg gjør feil, og jeg er ikke perfekt. Jeg er Snoop Dogg», sier Snoop Dogg under talkshowet. 

For kommentaren til Snoop Dogg gikk ikke Eminem et hus forbi, han lagde snarere låten «Zeus», som et stikk til Snoop Dogg.

Snoop Dogg er ikke den eneste rapperen Eminem har hatt et anstrengt forhold til. Machine Gun Kelly er en annen Eminem har hatt en særdeles anstrengt forhold til. De har disset hverandre frem og tilbake på låter som Kellys «Rap Devil» eller «Bullets With Names». Eminem viste til «beefen» på låtene «Zeus» og «Gnat», der han blant annet rapper: «They come at me with machine guns/ Like trying to fight off a gnat».

At stridsøksen nå er begravet mellom Snoop Dogg og Eminem gjør forhåpentligvis at de to kan gå på scenen som gode venner. Begge skal nemlig opptre på neste års Super Bowl, sammen med Dr. Dre, Kendrick Lamar og Mary J. Blige.


Lytt til Eminems «Zeus» under:

LES OGSÅ: Dave Grohls syrlige diss mot Nevermind-modellen


ANNONCE