Nyhet

GAFFA.no er tilbake

GAFFA – alt om musik

GAFFA.no måtte ta en liten ufrivillig pause under koronaen, men åpner nå opp samtidig som konsertlivet i Norge åpner igjen. GAFFA, som ble etablert i Danmark tilbake i 1983 og deretter i Norge i 2011, har overlevd mange kriser gjennom vår 38-årige historie, og nå også en pandemi.

Ambisjonen vår om å være Norges beste musikkmedium er uendret, men vi er ydmyke i forhold til den store oppgaven som ligger i å måtte bygge vårt forhold til dere lesere.

Men for en perfekt timing med BY: LARM, som gjør Oslo full av glade og nysgjerrige musikkelskere fra hele Norge, fortsetter å oppleve festivalens store program fylt med nye spennende nye artister fra hele Norden.

GAFFAs redaksjoner fra Danmark, Sverige og Norge er på plass og vil i løpet av de neste dagene komme med rapporter, anmeldelser og bilder fra BY:LARM på denne siden.

På grunn av en endring i vårt tekniske oppsett, vil det dessverre være mangel på innhold publisert i perioden oktober 2018 til 1. oktober 2021. Vi jobber med å løse dette, men er stort sett fokusert på å gi våre lesere nåværende innhold akkurat nå.

Velkommen tilbake

Robert Borges, administrerende direktør, GAFFA

ANNONCE