Nyhet

Derfor skriver han ikke autografer lenger

GAFFA.no - alt om musikk!

Ifølge Sir Paul McCartney er det å skrive autografer et «litt merkelig» ritual.

Paul McCartney forstår seg verken på autografer eller selfies. I stedet ønsker den ikoniske musikeren er dypere interaksjon med fans som stopper han på gaten, skriver NME. I en samtale med Reader's Digest, sitert av NME, forklarer McCartney hvorfor han er lei av å bli spurt om autograf.

– Det har alltid slått med som litt merkelig. 'Her, kan jeg skrive navnet ditt på baksiden av denne kvitteringen, vær så snill?' Hvorfor? Vi vet begge hvem jeg er, sier sangeren.


Beatles-legenden forklarer også at han ikke helt forstår ideen med å ta et selfie med fans, og at han vil mye heller prate med dem i stedet.

– Det du vanligvis får, er et bilde i dårlig kvalitet med dårlig bakgrunn, hvor jeg ser litt ulykkelig ut. La oss prate, la oss utveksle historier, la han til.


Det var nylig at McCartney uttalte seg om The Beatles sitt velkjente og velanalyserte brudd tilbake i 1970, der mye av skylden har blitt lagt på den Beatles' bassisten. Den britiske avisen The Guardian skriver at det i et BBC-intervju kommer det frem McCartney at han ønsket bandet skulle fortsette, men at det var bandmedlem og den andre delen av sangskriverduoen, John Lennon, som stod bak bruddet.

– John ville skape et nytt liv med Yoko (Lennons kone, red.anm.), John hadde alltid ønsket å bryte ut av samfunnet. Han ble oppdratt av sin tante Mimi, hun var ganske så streng, så han prøvde alltid å bryte ut.

Den 2. november kommer også boken The Lyrics, som tar utgngspunkt i 154 sangtekster, helt fra McCartneys barndomskomposisjoner, gjennom tiden med The Beatles og Wings og til musikerens lange solokarriere. Boken er et samarbeid mellom McCartney og den irske poeten Paul Muldoon.


 

ANNONCE