Nyhet

Counting Crows til Norge

GAFFA.no - alt om musikk!

Bandet skal spille på Sentrum Scene i Oslo. 

Counting Crows har nettopp offentliggjort deres kommende turné med navnet Butter Miracle Tour 2022, og i den forbindelse blir de også å finne i Norge.

Mer presist kommer det amerikanske rockebandet til Sentrum Scene i Oslo 5. mars 2022.


– Det blir fint å være tilbake på landeveien i USA etter all denne fritiden, men vi er enormt begeistra for å kunne turnere i Europa neste år. Vi gleder oss til å se alle på konsertene i 2022, uttalter vokalist Adam Duritz i en presseuttalelse. 

Counting Crows debuterte i 1993 med albumet August and Everything After. Den ble solgt som hakka møkk. Det er også på den plata storhiten "Mr Jones" er å finne. Siden har rockebandet utgitt syv studioalbum, hvorav storhiten fra 2004 er verdt å trekke frem, nemlig "Accidently in Love" som også fikk Oscar-nominering med animasjonsfilmen Shrek 2. Bandet har for øvrig også vært nominert til både en Golden Globe og en Grammy tidligere. 

Sist bandet var på turné var i forbindelse med deres 25-årsjubileum i 2018, hvor bandmedlemmene Adam DuritzJim BogiosDavid BrysonCharlie GillinghamDavid ImmergluckMillard Powers og Dan Vickrey besøkte verden med sin 25 YEARS AND COUNTING-turné.


Billettsalget starter 8. oktober. 

Lytt til storhiten Mr. Jones nedenfor:


ANNONCE