Nyhet

Politiet ransaker Marilyn Mansons hjem

GAFFA.no - alt om musikk!

Politibetjenter har ransaket Mansons hjem i forbindelse med de mange voldssakene som er reist mot ham. 

Marilyn Manson, som også går under det sivile navnet Brian Warner, har fått hjemmet sitt ransaket av etterforskere fra Los Angeles Sheriff's Department. Det skriver Pitchfork

Sjokksangeren er titalt for ulike voldsepisoder i perioden 2009 til 2011, og det er i den forbindelse det er tatt ut en ransakingsordre. Ifølge TMZ var ikke Manson hjemme mens politiet tok seg inn i huset.


LES MER: På dass med Metallica

Tidligere denne måneden kom det frem at Marilyn Manson blant annet er anklaget for å ha stengt kvinner inne i det han skal ha kalt «slemme pikers rom». Dette skal ifølge Rolling Stone ha vært et lite lydisolert glassrom. 

Det er for tiden flere søksmål mot Manson og de involverer relaterte anklager.


En tidligere assistent saksøkte ham i mai for seksuelle overgrep og trakassering. I tillegg har skuespilleren Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithline og eks-kjæresten Evan Rachel Wood anklaget Manson for lignende overgrep.

LES MER: Ny musikk på vei, Father John Misty?

Marilyn Manson ble nylig nominert til flere Grammy Awards for sin opptreden på Kanye Wests Donda. I kjølvannet av kritikk knyttet til dette har Grammys-sjef Harvey Mason Jr. forsvart nominasjonene. «Vi vil ikke se på folks historie når det deles ut priser» har han uttalt, ifølge Pitchfork.


ANNONCE