Nyhet

Setter opp ekstrakonsert nummer to med DumDum Boys

GAFFA.no - alt om musikk.

Etterspørselen etter å se DumDum Boys i klubbformat gjør at Rockefeller nå setter opp ekstrakonsert nummer to med veteranrockerne.

Først ble konserten 6. desember raskt utsolgt. Deretter ble ekstrakonserten som ble satt opp 7. desember utsolgt – og nå melder Rockefeller at de kjører på med en ekstra ekstrakonsert lørdag 8. desember også.

Ifølge pressemeldingen har anmeldelsene fra DumDum Boys' festivalopptredener i sommer vært «euforiske».


LES OGSÅ: Synger ut om kroppsfokuset i musikkbransjen.

— Rockefeller-konserten ble utsolgt på null tid. Takk, skriver bandet på Facebook, der de også meddelte at de gleder seg til å spille mer i høst.

Artikkelen fortsetter under videoen.


For Rockefeller-trippelkonserten runder av en høstturné som også tar DumDum Boys til Granittrock i Oslo 7. september, Lillehammer Live 8. september, Verket Scene i Moss 15. november, Union Scene i Drammen 16. november, Ibsenhuset i Skien 17. november og Hell Amfi 1. desember.

LES OGSÅ: Foo Fighters må avlyse en rekke konserter.


DumDum-fans kan også merke seg kinofilmen «Vi Er Gutta», som blir å se på kino fra 28. september – men som har førpremiere på Rockefeller 26. september. Det er en dokumentar om Mannskoret, som Prepple Houmb var med på å starte for nær 15 år siden.

(©NTB)

ANNONCE