Nyhet

Paul McCartney avslører: Onanerte med Lennon

GAFFA.no - alt om musikk.

Den gamle The Beatles-stjernen har den siste tiden vist frem en noe mer frisluppet side av seg selv.

I forrige måned slapp han den friske låta Fuh You, og i et nytt intervju med magasinet GQ legger han blant annet ut om sine seksuelle eventyr i yngre dager. Overfor magasinet forteller han en historie som gir Beatles-klassikeren Come Together en helt ny mening; McCartney og John Lennon hadde nemlig en helt spesiell omgang med hverandre på 60-tallet.

— Vi satt alle i sofaen og lampen var slukket. Siden var det noen som begynte å onanere, så da gjorde vi andre det også, sier Macca blant annet i intervjuet.

LES OGSÅ: Slipper løs stemmen som lengtet.

Det var Lennon, McCartney og tre av Lennons venner, minnes han, og forteller at de ga hverandre litt hjelp på veien gjennom å dele sine egne fantasier og gjennom å rope ut Brigitte Bardots navn. Gruppeonani var ifølge McCartney ikke noe som skjedde ofte, han beskriver det derimot som en engangsgreie og «uskyldig moro».

Artikkelen fortsetter under videoen.

En annen intim Beatles-historie som er noe mer velkjent, er den om da bandet i begynnelsen av karrieren delte rom, og den da 17 år gamle George Harrison mistet jomfrudommen mens resten av bandet lå stille og hørte på - for siden å applaudere når akten var over.

McCartney kommenterer den historien i intervjuet med å si at han «tror den historien er sann», men at han må tenke seg om når det gjelder slike Beatles-historier som siden har blitt legendariske.

LES OGSÅ: Bowies første demo solgt for sjokksum.

I intervjuet avslører også legenden at han takket nei til Kanye Wests tilbud om å produsere hans nye album, Egypt Station, som ble sluppet i forrige uke.

ANNONCE