Nyhet

En flytende musikkfestival

GAFFA.no - alt om musikk.

Siden de ti finalistene ble annonsert i april har GAFFA dekket det prestisjefulle DJ-programmet Burn Residency.

Da en global jury i samarbeid med Pils&Plater, Jaeger Oslo og Sommerøya skulle håndplukke en norsk finalist, var det Vibeke Bruff som stakk av med seieren. Gjennom sommeren har hun i samarbeid med Burn fått oppfølgning fra verdenskjente DJs, managere og plateselskap.

Dette inkluderer Burn sine ambassadører Luciano, Loco Dice, Nastia og Hot Since 82.


LES OGSÅ: Vennetrio slår seg sammen til supergruppe.

I mai ble også GAFFA med Vibeke til Ibiza for å ta del i musikkonferansen International Music Summit. Videre har hun fått muligheten til å opptre på en rekke festivaler og arrangementer rundt om i Europa gjennom sommeren. Ideen er at de utvalgte DJs gjennom konkurransen skal få muligheten til å tilegne seg erfaringer og kontakter de kan bygge videre på i karrieren.

Den kommende uken skal konkurransen kåre en endelig vinner blant de ti finalistene. Dette gjøres ingen andre steder enn på The Ark; en EDM-orientert musikkfestival som tar sted på et gigantisk cruiseskip i Middelhavet. Vinneren vil stikke av med 100.000 euro til å bruke videre i karrieren.


Smekkfullt program

Hele veien fra Barcelona til Ibiza vil gjestene få et program smekkfullt av DJs i verdensklasse. I tillegg til finalistene fra konkurransen vil også ambassadørene fra Burn spille på egen scene. Det vil også bli holdt paneldebatter hvor GAFFA selvsagt vil være på plass.

Vibeke Bruff har allerede nytt godt av mulighetene som har dukket opp ved å ta del konkurransen. Nå er hun klar for en ellevill avslutning i fantastiske omgivelser.


— Man må alltid se an på publikummet hvordan man best kan spille der og da. Dette settet blir på dagtid når solen skinner, så det er vanskelig å si. Jeg har lært at det er greit å være forberedt på å spille litt roligere, men som sagt så avhenger måten jeg bygger opp settene mine på stemningen der og da.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Julie Bergan på Festningen.

GAFFA vil dekke utviklingen i konkurransen videre de kommende dagene, og selvsagt ta en prat med Vibeke etter settet hennes om bord på The Ark.


ANNONCE