Nyhet

Børns anklages for flere seksuelle overgrep

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske artisten Børns (Garrett Clark Borns) anklages for å ha utnyttet flere unge kvinner seksuelt.

I forrige uke begynte Twitter-kontoen @exposing_borns å spre seg som ild i tørt gress. På brukerkontoen var det samlet historier hvor flere personer beskriver hvordan Børns har manipulert dem og utsatt dem for seksuelle overgrep.

Twitter-brukeren @kaliforxnia skriver at Garrett Borns, også kjent som Borns, var manipulativ og en «user». Hun forteller at hun traff ham i forbindelse med en konsert i 2015 og at de videreførte kontakten på sosiale medier. Noen måneder senere skal Borns ha invitert henne på «noen drinker». Hun forventet seg at de skulle møtes på en bar, men havnet i stedet hjemme hos Borns.


LES OGSÅ: Thea Hjelmeland: — Det jeg tenkte var helt krise, ble i stedet min største fordel.

«Plutselig var jeg beruset og ble utnyttet i den situasjonen», skriver hun og fortsetter: «Etter at alt hadde skjedd begynte jeg å blø inne på toalettet. Jeg ble helt sjokkert over blodet og begynte å innse hva som nettopp hadde skjedd. Jeg bebreider meg selv for den kvelden, for at jeg ikke sa nei til tross for at jeg var så beruset».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


«Da jeg var 18 år kom dagen da vi var intime hjemme hos ham i Los Angeles. Han hadde groomet meg fra jeg var 16, før det». forteller en annen på Twitter, og fortsetter: «Han fikk meg beruset og begynte å ta på meg, og vi endte opp på soverommet hans. Det han gjorde var ting jeg ikke ville gjøre, og det gjorde vondt. Han var aggressiv og kontrollerende, jeg var så jævlig redd for han».


En annen person forteller om hvordan Borns manipulerte henne til å sende bilder og videoklipp hun ikke var komfortabel med å sende, og om hvordan de hadde sex som hun opplevde som ubehagelig. «Han spurte bare etter «nudes». Om jeg ikke sendte til han, ignorerte han meg i flere dager», forteller hun.

«Jeg likte ikke måten han ville ha sex på. Jeg følte meg veldig ubekvem. Jeg var bare en brikke i hans spill».

LES OGSÅ: «Almost Famous» blir gitt nytt liv.


Borns selv nekter for beskyldningene gjennom et innlegg på Instagram hvor han blant annet karakteriserer påstandene som «opprørende» og «falske».

«Jeg er både såret og sint over de opprørende og falske påstandene som har blitt spredd i sosiale medier de siste dagene. Alle relasjoner jeg har hatt har vært lovlige og med samtykke. De sluttet brått og det skapte selvsagt sårede følelser, men at noen påstår noe utover det er uansvarlig».

ANNONCE