Nyhet

Elton John annonserer sin eneste konsert i Norge på avskjedsturnéen

GAFFA.no - alt om musikk.

Legenden besøker Bergen neste sommer.

Elton John har preget nyhetsbildet de siste månedene. Tidligere i år annonserte han en avskjedsturné som skal pågå i tre år, og så sent som i går ble den første traileren til Hollywood-filmen «Rocketman», som skildrer artistens liv, offentliggjort.

En rekke datoer har blitt annonsert til turnéen som startet i forrige måned, men nyheter om en avskjed med den norske fansen har latt vente på seg.


LES OGSÅ: Røper mer av avskjedsturnéen.

I dag kan arrangørene i Bergen Live endelig bekrefte at Elton Johns eneste konsert i Norge på avskjedsturnéen vil finne sted på Bergenhus Festning tirsdag 4. juni 2019.

— Som seg hør og bør vender Elton John tilbake til Bergen og takker farvel til sine mange fans her vestpå. At det blir legendens eneste konsert i Norge i 2019 er ekstra stas, sier Frank Nes i Bergen Live til GAFFA i forbindelse med annonseringen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

71 gamle Elton John sa i januar da turnéen ble gjort kjent at han, selv om han fortsatt ville være kreativ, ikke orket all reisingen mer og ønsket å tilbringe mer tid sammen med sine to barn.


— Jeg vil slutte med et smell, sa han, og lovet samtidig «det mest produserte, fantastiske showet noensinne».

LES OGSÅ: Vil at flere skal gjøre som Prepple.

Billettsalget til konserten i Bergen starter onsdag 10. oktober klokken 10:00 - via Ticketmaster.


ANNONCE