Nyhet

Travis kommer til Mo i Rana til sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Norgesvennene i Travis setter kursen fra Skottland til Norge i sommer for å gjøre to konserter. 

De er uttalte norgesvenner, medlemmene i Travis, og de har besøkt landet mange ganger siden debutalbumet i 1997. Og nå velger de seg to nye stopp her på berget.

LES OGSÅ: Dette er de mest populære afterski-låtene.


I tillegg til at de kommer til Norwegian Wood-festivalen i Oslo 16. Juni, er de annonsert til Mo i Rana for å spille på Verket musikkfestival 25. august.

Travis legger landeveien for sine føtter for å spille albumet The Man Who i sin helhet, og de skal spille en rekke konserter i Europa fremover.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det skotske bandet, med særegen evne til å lage uimotståelige og bittersøte poplåter, spiller kun to konserter i Norge i år – der den ene heldigvis blir i Mo i Rana i august. Det er ingen tvil om at det blir ei helt spesiell jubileumshelg i august, uttaler festivalsjef Maiken Johansen i Verket musikkfestival.


Mo i Rana-festivalen feirer sitt tiårsjubileum i år og har også artister som Europe, Gabrielle, Klovner i kamp og Cezinando på plakaten.


LES OGSÅ: Pitchfork hyller ung norsk artist.

Travis er kjent for storhiter som Sing og Why Does It Always Rain On Me. Albumet The Man Who har solgt 2, 4 millioner eksemplarer verden over.

(©NTB)


ANNONCE