Nyhet

Talinda Bennington markerte sin avdøde ektemanns bursdag med viktig budskap

GAFFA.no - alt om musikk.

Linkin Park-frontmann Chester Bennington tok sitt eget liv i 2017. På det som ville vært hans 42-årsdag har enken Talinda Bennington frontet en kampanje i sosiale medier for å sette fokus på psykiske lidelser.

Talinda Bennington fronter kampanjen Change Direction, hvis mål er å skape oppmerksomhet rundt symptomene til depresjon, og være til stede for mennesker som sliter, skriver NME.

I en melding til fansen skriver hun at hun har bestemt seg for å benytte bursdagen til sin avdøde ektemann til å skape en større aksjon i sosiale medier.


LES OGSÅ: Karismatiske Atlanta-rappere til Norge.

Hun skriver blant annet:

«Jeg ber dere om å love meg å lære dere de fem tegnene for følelsmessige lidelser og sunne vaner for å føle seg bra mentalt. Jeg ber alle om å poste et bilde av seg selv hvor dere holder opp hånden og symboliserer at dere vet de fem tegnene.»


Artiikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Videre oppfordrer hun følgerne sine til å skrive «I Am The Change» med store bokstaver på hånda og benytte seg av emneknaggen #320ChangesDirection når de poster bildet i sosiale medier.

LES OGSÅ: — Det er ikke farlig å snakke om følelser.

Den tidligere Linkin Park-frontmannen Chester Bennington ble funnet død i sitt eget hjem i California 20. juli 2017, 41 år gammel. Et stort sjokk for hele verden.


«Bortgangen til min ektemann kan ikke ha vært forgjeves. Hans bortgang var en katalysator for å åpne opp dialogen rundt følelsesmessig og mental helse», skriver hun videre i innlegget sitt.

Mental Helses Hjelpetelefon kan nås på telefon 116 123 hele døgnet. Det samme gjelder Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40.

ANNONCE