Nyhet

Saksøkes etter konsertavlysning

GAFFA.no - alt om musikk.

Stjernerapperen Travis Scott, som også avlyste sin siste konsert i Norge, skal ikke ha betalt tilbake et forskudd etter en konsertavlysning.

Det melder TMZ denne uka. Ifølge dem er det selskapet PJAM som hevder de betalte rapperen 150.000 amerikanske dollar (av et totalt honorar på 200.000 amerikanske dollar) i forskudd i forbindelse med en konsert i Minnesota 3. februar.

PJAM hevder i rettsdokumentene at de også dekket all markedsføring i forbindelse med arrangementet og bestilte et privatfly for å få Scott til konserten. I tillegg til å saksøke for kostnadene hevder selskapet også at kanselleringen gikk ut over deres rykte og ønsker med det en større økonomisk erstatning.


LES OGSÅ: Nye sex-anklager mot R. Kelly.

Grunnlaget for avlysningen fra rapperen sin side skal ifølge dem ha vært «været og logistikken».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Travis Scott er ikke ukjent med avlyste konserter. I 2016 ble hans planlagte opptreden på Øyafestivalen i Oslo avlyst på kort varsel.


— Vi beklager at europeiske fans ikke tas på større alvor av artisten, skrev arrangørene av den norske festivalen på sine nettsider i den anledning.


LES OGSÅ: Chance The Rapper raser mot Heineken.

Ifølge Pitchfork skal Scott og hans kjæreste Kylie Jenner ha gått ut med nyheten om at deres datter var født dagen etter den avlyste konserten - og det spekuleres i om dette var grunnlaget for kanselleringen.

ANNONCE