Nyhet

Post Malone bekreftet til norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

En av verdens mest strømmede artister, Post Malone, inntar Findings Festival i august.

Det bekrefter arrangørene i en pressemelding torsdag morgen. Stjernen som toppet Billboard-listene åtte uker i strekk med 21 Savage-samarbeidet Rockstar i fjor høst, har tidligere meldt sin ankomst til Stavernfestivalen i juli.

Dermed er det to norske festivaler som kan krysse av besøk fra en av de mest ettertraktede artistene akkurat nå denne sommeren.


LES OGSÅ: Lanserer ny stipendordning på kvinnedagen.

Post Malone, som egentlig heter Austin Richard Post, har tross sine kun 22 år tatt USA og resten av verden med storm. Hans debutalbum Stoney kom ut i 2016 og hadde gjennombruddet White Iverson og storhiten Congratulations på låtlisten.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I fjor tok av over all verdens hitlister med 21 Savage-samarbeidet Rockstar. Låta lå som nevnt på toppen av Billboard Hot 100 gjennom åtte uker - det lengste strekket for en hiphop-låt i 2017 - og toppet også listene i en rekke land, inkludert Storbritiannia, Danmark, Norge og Sverige.


LES OGSÅ: Spotify advarer brukere som «jukser».


Årets utgave av Findings Festival går av stabelen 17. og 18. august på Bislett Stadion i Oslo. Festivalen har vært utsolgt flere år på rad, med 20.000 besøkende hver dag i 2017.

I tilegg til Post Malone er sterke navn som Axwell Λ lngrosso, Zara Larsson, Unge Ferrari + Arif, Sigrid og Otto Knows bekreftet til sommerens program.

ANNONCE