Nyhet

Planlegger å la fansen gifte seg på scenen

GAFFA.no - alt om musikk.

Poppunktrioen Blink-182 går i Frank Sinatra, Cher og Elton John sine fotspor når de planlegger å opptre i Las Vegas over en lengre periode. Noe sier oss likevel at konsertene kommer til å bli ganske annerledes enn hva de andre nevnte Vegas-ikonene kunne stille opp med.

Det var mandag kveld norsk tid nyheten om Blink-182s planlagte opphold i den notoriske gamblingbyen ble offentliggjort. Trioen som i fjor avlyste sin planlagte første konsert i Norge på festivalen Tons Of Rock har så langt bekreftet at de skal spille 16 kvelder på Pearl Theater på Palms Casino Resort gjennom mai, juni, oktober og november. 

Las Vegas-oppholdet har fått navnet «Kings Of The Weekend Tour», og bandet har blant annet spøkt med at de vil la fansen gifte seg på scenen under konsertene.


LES OGSÅ: Ny festival med store navn på plakaten.

— Nå trenger vi bare å ansette showgirls og sette sammen spillelisten - en sann throwback til Vegas-klassikere fra Sinatra og Liberace. Kanskje vi kan la noen gifte seg på scenen... Mulighetene i Vegas er endeløse, uttaler bandets bassist og vokalist Mark Hoppus i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Blink-182 ble startet i California tilbake i 1992, og hadde sin virkelige storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 00-tallet med store hits som All The Small Things, The Rock Show og First Date. Bandet gikk i oppløsning i 2005, men fire år senere var det duket for gjenforening og bandet har holdt det gående siden.


For tre år siden kom dog nyheten om at gitaristen Tom DeLonge hadde sluttet i bandet - mer eller mindre frivillig. Matt Skiba fra Alkaline Trio har de siste årene tatt hans plass i Blink-182.


LES OGSÅ: — Det er ikke farlig å snakke om følelser.

Billettene til Blink-182s Las Vegas-konserter legges ut for salg fredag, skriver NME.

ANNONCE