Nyhet

Nye sex-anklager mot r&b-sangeren R. Kelly

GAFFA.no - alt om musikk.

Ny informasjon underbygger tidligere anklager mot artisten.

Etter publiseringen av fjorårets Buzzfeed-artikkel som beskrev en sex-kult drevet av R. Kelly (bildet) har det vært relativt stille fra r&b-sangeren. GAFFA har tidligere skrevet om hvordan han så seg nødt til å avlyse flere konserter på grunn av beskyldningene.

Takket være utgivelsen av en ny dokumentarfilm ved navn «Sex, Girls & Videotapes» er søkelyset nå tilbake på artisten. I dokumentaren står en av R. Kellys tidligere kjærester, Kitti Jones, frem og snakker ut om et forhold preget av tvang og misbruk.


LES OGSÅ: David Bowie-statue vandalisert.

Gjennom deres to år lange forhold hadde Jones en rekke opplevelser hun beskriver som svært ubehagelige. Hun skal ha møtt jenter ned i 14-årsalderen som R. Kelly angivelig skal ha referert til som sine kjæledyr.

Hun skal selv også ha blitt tvunget til å ta del i gruppesex i det hun beskriver som R. Kellys «sex-hule».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Hun tegner et bilde av en R. Kelly som går metodisk til verks for og manipulerer og kontrollere unge jenter, slik at han får kontroll over ethvert aspekt av deres liv.


— Jeg så at hun hadde på seg det samme som meg, sa de samme tingene som meg, og at hennes adferd lignet min. Da gikk det opp for meg at han dyrket meg frem til å bli ett av hans kjæledyr. Han kaller dem sine kjæledyr, forteller hun i dokumentaren.

LES OGSÅ: Ny premieredato for Queen-film.

Det er enda ikke kjent om utsagnene i dokumentaren vil føre til en offisiell anklage, men det ville ikke vært første gangen. Helt siden det ble kjent at R. Kelly giftet seg med den 15-år gamle Tiffany Hawkings i 1996, har det kommet anklager om seksuell avvikende oppførsel fra superstjernen.


ANNONCE