Nyhet

Netflix viser Daryl Hannahs regidebut med kjæresten Neil Young om bord

GAFFA.no - alt om musikk.

Nå entrer Neil Young TV-skjermene som «The Man In The Black Hat» fra 23. mars i en ny og sjangeroverskridende film fra kjæresten Daryl Hannah.

Netflix har nemlig snappet opp Daryl Hannahs regidebut «Paradox», som torsdag hadde verdenspremiere under SXSW-festivalen. En trailer for filmen ble sluppet sist uke – med Neil Young i cowboyantrekk, gitar og svart hatt.

Traileren innledes med ulvehyl før en fortellerstemme opplyser at handlingen utspiller seg i en fremtidig fortid der skurkene har stjålet livets sjøer – mens «en skabbete gruppe outlaws» gjemmer seg i fjellene.


LES OGSÅ: Skambankt gjester Bukta.

På rollelisten står både Willie Nelson – i en kort cameo som aldrende desperado – så vel som sønnene Lukas og Micah Nelson og flere av bandmedlemmene fra deres band Promise Of The Real. For filmen byr på ny musikk av Young og Nelson-sønnenes band.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Netflix beskriver filmen som drømmeaktig og urealistisk, mens den av SXSW kalles «et støyende dikt» og «en underlig westernhistorie om musikk og kjærlighet». De første anmelderne er ikke imponert:

The Guardian gir to av fem stjerner og kaller filmen «hakkete og regiløs», men noterer seg at Young-fans «sikkert vil like å se ham øve». Variety mener at konserten mot slutten hadde vært lettere å hygge seg med om ikke bandmedlemmene var forankret for ikke å løftes til værs av musikken.


LES OGSÅ: DumDum-terapi for Anton Ruud.

Daryl Hannah var nominert til bransjefestivalens såkalte Gamechanger Award for «Paradox».

(©NTB)


ANNONCE