Nyhet

Møte mellom Donald Glover og fan går viralt

GAFFA.no - alt om musikk.

Blåser nytt liv i diversitets-debatten.

Som en hyllet skuespiller, rapper, komiker og manusforfatter er Donald Glover (bildet) kjent for å ha mange jern i ilden. GAFFAs anmelder Geir Magne Staurland har tidligere referert til han som en av nåtidens pop-kulturelle altmuligmenn. Den aspirerende manusforfatteren Jaboukie Young-White er blant de mange som har latt seg inspirere av arbeidsmoralen til Donald Glover, og i løpet av helgen fikk han mulighet til å møte forbildet sitt.

Den resulterende tweeten har nå gått viralt.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Waka Flocka Flame på John Dee.

Young-White som nå skriver for programmer som American Vandal forteller at det var Donald Glover som viste han at også sorte kunne skrive for TV. Utsagnet har blåst liv i diskursen vedrørende hvor godt sorte blir representert i Hollywood. Støtteerklæringene har nå begynt å strømme inn, mens andre ber unggutten heller fokusere på talentet enn hudfargen sin.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Glover har selv vært en viktig stemme i debatten, og har blant annet antydet at vi kun ser mer diversitet ettersom det nå har blitt profitabelt. Han skapte også overskrifter da han vant en Golden Globe for beste komedie, og brukte talen på og takke Migos for å ha laget Bad And Boujee.


LES OGSÅ: Spotify innrømmer alvorlig svikt i systemet.

Multitalentet lover også mer musikk under artistnavnet Childish Gambino i tiden som kommer. Han skal ifølge NME ha laget ny musikk sammen med Chance The Rapper og Kanye West. I tillegg arbeider han på et nytt album, som han hevder også vil bli hans siste.

Ved forrige album kastet GAFFAs anmelder fire stjerner og kalte det en pose velsmakende, dog blanda drops.


ANNONCE