Nyhet

Limp Bizkit-frontmannen lager film med John Travolta

GAFFA.no - alt om musikk.

Fred Durst fra Limp Bizkit tar utgangspunkt i egne opplevelser når han nå har regi på stalkerthrilleren «Moose».

Der skal John Travolta spille tittelkarakteren, som ifølge Variety er en rabiat filmfan som er besatt av sin yndlings-actionhelt.

Etter hvert som Moose blir mer besatt, nøyer han seg ikke lenger «bare» med å stalke skuespilleren, men får for seg at han skal ødelegge livet hans.


LES OGSÅ: Arrangør risikerer 40 års fengsel etter skandale-festival.

Historien er inspirert av en ekte fan som stalket Fred Durst for mange år siden, skriver bransjebladet. Filminnspillingen har allerede begynt i Alabama.

Og for virkelig å gjøre dette til en metaopplevelse, spilles actionhelten av Devon Sawa – som tilbake i 2000 spilte stalkerfanen Stan, som det også gikk rimelig dårlig med, i Eminems musikkvideo Stan.


Sittet i registolen før

Fred Durst har tidligere hatt regi på langfilmene «The Education of Charlie Banks» og «The Longshots», som for øvrig hadde Ice Cube i hovedrollen.

LES OGSÅ: Bekreftet til Norge - og annonserer nytt album.


John Travolta på sin side er dermed i gang med sin andre film på få måneder som produksjonsselskapet Ambi Pictures står bak: Travolta har akkurat unnagjort innspillingen av deres «Trading Paint», fra billøpsmiljøet, der han hadde Shania Twain som motspiller.

(©NTB)

ANNONCE