Nyhet

Kommer til Norge for å fremføre klassisk album i sin helhet

GAFFA.no - alt om musikk.

Travis er bekreftet til Oslo til sommeren.

Tidligere denne måneden kunne vi melde at det skotske bandet har bestemt seg for å legge ut på turné med 1999-albumet The Man Who.

LES OGSÅ: Travis til GAFFA: «Coolness» er mer enn Instagram.


Albumet som avfødte hits som Why Does It Always Rain On Me? og Driftwood blir ofte sett på som det store gjennombruddet for Travis. Utgivelsen førte til at bandet ble tildelt to Brit Awards-priser for beste britiske band og beste britiske album samme år.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge NME skulle først og fremst Storbritannia prioriteres på turnéen, men i dag er det klart at bandet vil ta turen innom Norge.

LES OGSÅ: Avlyser årets utgave av den populære festivalen.

Travis tar med seg albumet til Frognerparken og Norwegian Wood i juni.


Nye krefter i NW

Etter at det ble kjent at selskapet bak musikkfestivalen Norwegian Wood ble slått konkurs i begynnelsen av november i fjor, var det en periode usikkert hva som ville skje med Oslo-festivalen.

I desember kom riktig nok nyheten om at nye krefter ville redde den tradisjonsrike festivalen.


Det er ølgründeren bak Sagene Bryggeri, Henning Thoresen, som nå prøver seg i festivalbransjen. Han har tidligere uttalt til Aftenposten at han «vil samle gode krefter for å skape feelgoodstemning i Frognerbadet».

— Oslo må ha Norwegian Wood, sa han videre.

LES OGSÅ: Ny éndagsfestival på Rockefeller.


— Jeg snakker med masse folk i bransjen og satser på å få til en nedtonet festival med 5.000–6.000 festivalgjengere hver dag. Vi legger opp til et konsertprogram som passer for voksne folk med god musikk, god mat og drikke. Festivalen er jo et ikon, sa Thoresen videre.

Festivalen arrangeres fra 14. til 16. juni på Frognerbadet.

Oppdatert: Travis er også bekreftet til Verket i Mo i Rana i august.


ANNONCE