Nyhet

Jennifer Lopez med sjokk-avsløring i kjølvannet av #MeToo-kampanjen

GAFFA.no - alt om musikk.

Popstjernen og skuespillerinnen deler negativ erfaring fra starten av karrieren.

Det var i et intervju med magasinet Harper's Bazaar at nå 48 år gamle Jennifer Lopez fortalte om sine erfaringer fra tiden som ung skuespillerinne. I saken ble blant annet en ubehagelig opplevelse i forbindelse med en audition til en film trukket frem av Lopez, da #MeToo-kampanjen ble tema for samtalen. 

— Jeg har ikke blitt seksuelt misbrukt på samme måte som enkelte kvinner har, men jeg har blitt bedt av en regissør om å ta av meg skjorten og vise frem brystene mine. Ja, det har jeg. Men gjorde jeg det? Nei, det gjorde jeg ikke, sier hun blant annet i intervjuet.


LES OGSÅ: Karismatiske Atlanta-rappere til Norge.

Hun forteller videre at hun ble skremt og usikker av den ubehagelige situasjonen. Hun forteller imidlertid ikke hvilken film eller regissør det er snakk om, bare at det var tidlig i hennes karriere - og at hun endte opp med å få rollen likevel.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Jennifer Lopez har spilt i en rekke filmer siden 90-tallet, blant annet i «The Cell», «Gigli», «Monster-in-Law», «Anaconda» og «The Wedding Planner». Hun har også vært stemmeskuespiller i flere animasjonsfilmer, inkludert «Istid»-serien.


Ved siden av dette har hun hatt en lang karriere som popstjerne.


LES OGSÅ: Ny festival med store navn på plakaten.

Lopez forteller videre i intervjuet at hun er glad for at hun klarte å stå på sitt i den ubehagelige situasjonen på audtion.

ANNONCE