Nyhet

Her er årets konsertarrangører

GAFFA.no - alt om musikk.

Norske konsertarrangører feiret seg selv under by:Larm.

I et feststemt og fullsatt konsertlokale i Oslo fylt med landets konsertarrangører, mottok Tons Of Rock og Rockeklubben i Porsgrunn i kveld den gjeveste og høythengende utmerkelsen, Årets festival og Årets helårsarrangør for 2017.

Festivalen Vill Vill Vest ble i tillegg kåret til årets nykommer og mottok prisen av Kulturminister Trine Skei Grande som var til stede på prisutdelingen, melder organisasjonen Norske Konsertarrangører i en pressemelding fredag kveld.


LES OGSÅ: by:Larm-artister anbefaler by:Larm-artister.

Kommunikasjonsansvarlig i Norske Konsertarrangører, Andreas Feen Sørensen, har følgende lovord å si om vinnerne:

— 2017 var et fantastisk år med stort mangfold av konserter og årets vinnere representerer virkelig både kvaliteten og bredden av arrangør-Norge. Vi i Norske Konsertarrangører har aldri fått inn så mange nominasjoner, og vi opplever at prisene og oppmerksomhet dette gir både nominerte og prisvinner er viktig. Årets vinnere jobber hardt for at veldig mange skal få oppleve store opplevelser og det blir de i dag belønnet for av kolleger.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Fanny Andersen på by:Larm.

Årets prisutdeling og feiring av konsertåret 2017 fant sted på Parkteatret tidligere i kveld, som en del av by:Larm. Til stede var konsertarrangører fra hele landet og øvrig bransje.

ANNONCE