Nyhet

Elton John stormet av scenen i Las Vegas

GAFFA.no - alt om musikk.

Klåfingret fan fikk legenden til å se rødt.

Det var under en konsert i Las Vegas tidligere denne uka at Elton John inviterte fansen opp på scenen under sin fremføring av klassikeren Saturday Night’s Alright For Fighting.

Han hadde sannsynligvis ikke regnet med å måtte «fighte» med deler av publikum, men spesielt én fan ble særdeles klåfingret under opptredenen.


LES OGSÅ: Antiklimaks fra årets mest hypa by:Larm-band.

TMZ har publisert en video hvor det er tydelig at den britiske artisten får nok, og gir ganske klar beskjed til vedkommende før han bestemmer seg for å forlate scenen midt under låta. Se opptrinnet under.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Elton John bekreftet for øvrig nylig ryktene om at han skal bidra med musikk til Disneys nyversjon av «Løvenes Konge» sammen med Tim Rice. De to vant Oscar for beste originalmusikk for arbeidet de gjorde med den animerte filmen som kom ut i 1994.


LES OGSÅ: Sivert Høyem slutter i Paradise.


Han har også bestemt seg for å legge opp som turnéartist etter en verdensomspennende turné som vil pågå frem til 2020. Foreløpig er det ikke annonsert noen norske datoer, men den britiske artisten er nærmest blitt for norgesvenn å regne, så det kommer nok om ikke så altfor lenge.

ANNONCE