Nyhet

Det legendariske rockebandet besøker tre norske byer i sommer

GAFFA.no - alt om musikk.

Innflytelsesrike Slowdive med norske klubbkonserter og festivalopptreden. Konserten i Bergen blir sannsynligvis den mest intime spillingen bandet har gjort på 25 år.

Det britiske bandet er for showgazelegender å regne, og siden gjenforeningen i 2014 har de igjen gjort seg veldig aktuelle med deres seneste selvtitulerte album som både begreistret publikum og anmeldere. Her i GAFFA ble albumet kåret til en av de 10 beste fullengderne i 2017 av en samlet redaksjon.

Bandet har også gjort en flott figur på flere store festivalscener de siste årene, blant annet på Pstereo i Trondheim sist sommer, og nå er det endelig tid for å besøke norske klubbscener igjen. Onsdag 18. juli gjester Slowdive Rockefeller i Oslo, før turen går videre til Bergen dagen etter. Den lille norgesturnéen rundes av på Buktafestivalen i Tromsø fredag 20. juli.


LES OGSÅ: Oppvarmerne til Guns N' Roses i Oslo er klare.

Konserten i Bergen blir ifølge arrangørene bandets minste klubbkonsert på 25 år, da de besøker lille, intime Landmark.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Slowdive er et av de desidert viktigste banda fra det britiske øyriket de siste tiårene, og etter den velykka reunionen for noen år siden, har de enda holder svært høy kvalitet både på innspilt materiale og live, sier Espen Overskeid hos Up Front Artists, som promoterer de norske konsertene, i en kommentar til GAFFA.


Han legger til:


— Ekstra stort er det at de på denne runden besøker to byer, som aldri har vært på turnélista tidligere i Tromsø og Bergen. Et av sommerenes «must see» uansett hvilken by du er i!

LES OGSÅ: Sigrid er på vei med nytt.

Billettsalget til de to klubbkonsertene starter torsdag 15. mars kl 10:00 - via henholdsvis Ticketmaster og Ticketco.


ANNONCE