Nyhet

Programmet til Roskilde Festival er komplett

GAFFA.no - alt om musikk.

I dag er de siste artistene til årets Roskilde Festival på plass. I tillegg er spilleplanen nå klar.

Det er blant andre den fremadstormende r&b-artisten PartyNextDoor som bekreftes til Roskilde i dag, som en av de siste artistene til årets program.

— PartyNextDoor har potensialet til veldig snart å etablere seg i toppen av pop-ligaen sammen med Drake og The Weeknd, så det er helt fantastisk at han skal spille hos oss mens han står på terskelen til sitt store gjennombrudd, sier Anders Wahrén, bookingansvarlig på Roskilde Festival.


LES OGSÅ: Den norske festivalen hylles av britisk storavis.

I tillegg er følgende tolv navn klare i dag: Albert Hammond Jr. (US), Blonde Redhead (US), Courtney Marie Andrews (US), Debonair (DJ) (UK), Haley Heynderickx (US), Indika (DJ) (UK), Madball (US), Marlon Williams (NZ), Mavi Phoenix (AT), Pernille (DK), RVG (AU) og Steffi (DE).

Håndplukket av Roskilde Festivals bookere etter SXSW


Dette er de siste artistene som legges til årets program, og festivalen offentliggjør i dag også spilleplanen, med tider og scener. Se den her.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Flere av artistene som ble bekreftet i dag ble håndplukket av Roskilde Festivals bookere på bakgrunn av deres konserter på den amerikanske bransjefestivalen SXSW for noen uker siden.

— Selv om det er noen uker siden vi presenterte plakaten vår, så holder vi alltid noen plasser åpne slik at vi kan legge til utvalgte og aktuelle artister til programmet. Vi oppdaget Courtney Marie Andrews, Haley Heynderickx, Marlon Williams og RVG på bransjefestivalen SXSW i våres og var ikke i tvil om at vi ønsket disse til Roskilde Festival 2018, forteller Wahrén.

LES OGSÅ: Guns N' Roses med mystiske plakater i London.


Fra før er navn som Eminem, Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne, Fever Ray, Stormzy, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Nephew, Benal og First Aid Kit blitt bekreftet til sommerens utgave av den danske festivalen.

Roskilde Festival 2018 går av stabelen onsdag 4. juli til lørdag 7. juli - med oppvarmingsdager på camp-området fra lørdag 30. juni.

ANNONCE