Nyhet

Popstjerne med store filmplaner

GAFFA.no - alt om musikk.

Meghan Trainor ønsker å erobre Hollywood.

Artisten bak storhiten All About That Bass fra 2014 kunne i fjor notere seg for en stemmerolle i familiefilmen «Smurfene: Den Hemmelige Landsbyen». Etter å ha fått låta Me Too med i Amy Schumers nye komedie «I Feel Pretty» er hun klar for å komme seg opp på det store lerrettet selv - som skuespiller.

LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.


I et nytt intervju med The Hollywood Reporter avslører Trainor at hun ideelt sett kunne tenke seg en rolle i filmer som minner om «I Feel Pretty», men at hun ikke vil ta sikte på en hovedrolle i store Hollywood-produksjoner med det første.

— Jeg vil bare gjøre noen «cameos» først. Det er slik man starter. Du får et sekund her og noen sekunder der, og så får du spille hovedrollen, sier hun blant annet i intervjuet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Artisten forteller videre at hun er en stor fan av komikeren Amy Schumer og at hun ikke nølte med å takke ja da produsentene av filmen tok kontakt for å forhøre seg om hvorvidt de kunne bruke hennes låt i «I Feel Pretty».


— Jeg har vært en stor fan av Amy Schumer siden hennes tidlige stand-up-opptredener, og jeg tenkte alltid at hun kom til å bli svær, jeg visste bare ikke når. Så dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg.


LES OGSÅ: Tidal henger etter med utbetalinger til artistene.

«I Feel Pretty» hadde norgespremiere tidligere i mai og er for tiden å se på flere norske kinoer.

ANNONCE