Nyhet

Pink avslører når hun vil slutte å turnere

GAFFA.no - alt om musikk.

Pink er for tiden ute på sin «Beautiful Trauma World Tour».

Med i turnébussen er både ektemannen Carey Hart, samt parets barn; seks år gamle Willow og 16 måneder gamle Jameson. I et nytt intervju med magasinet Redbook er ikke popstjernen i tvil om at hun vil legge turnélivet på hylla den dagen det ikke lenger er gøy for hennes familie.

— Når det ikke lenger fungerer for ungene, hvis de bestemmer seg for at de heller vil være hjemme og ha et normalt liv, hva enn det betyr, så slutter jeg. Fordi de er absolutt hovedprioriteten min, forteller hun.

LES OGSÅ: Tidal henger etter med utbetalinger til artistene.

Likevel legger hun ikke skjul på at hun er stolt over å ha med barna verden rundt for å vise hva hun gjør.

— Jeg synes det er kult at de får se mora deres være sjefen og jobbe virkelig hardt for å realisere sin drøm, sier Pink, som legger til at «95 prosent av livet på veien er positivt».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Pink slapp albumet Beautiful Trauma i oktober, som blant annet inkluderte singelen What About Us som hun også opptrådte med under MTV VMAs i fjor høst og Wild Hearts Can't Be Broken som hun stilte med på scenen under årets Grammy-utdeling i New Yorks Madison Square Garden.

Albumet fikk en lunken mottakelse her i GAFFA, hvor skribent Sara Elisabeth Nedergaard kvitterte med tre stjerner i sin anmeldelse.

LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.

Pink-turnéen befinner seg i disse dager i USA før turen går videre til Australia og New Zealand. Det er foreløpig ikke annonsert datoer for Europa.

ANNONCE