Nyhet

Forsvarer kontroversielt Rita Ora-samarbeid

GAFFA.no - alt om musikk.

Cardi B forsvarer sitt aktuelle samarbeid med Rita Ora, Charli XCX og Bebe Rexha, Girls,  etter at sangerinnen ble kritisert for sin skildring av biseksualitet

På Twitter skriver rapperen Cardi B (bildet), at hun og hennes samarbeidspartnere «aldri forsøkte å skade eller hadde dårlige hensikter med sanger. Jeg hadde selv erfaringer med en annen kvinne, shiieeeeett, med en masse kvinner! Jeg trodde sangen var en god sang, og jeg husker min opplevelse».

LES OGSÅ: Tidal henger etter med utbetalinger til artistene.


Cardi B beklager også at hun tidligere har brukt nedsettende bemerkninger og uttrykk hun ikke var klar over at var homofobe på daværende tidspunkt.

«Jeg vet at jeg har brukt ord tidligere, som jeg ikke var klar over at var sårende overfor LGBT-samfunnet», skriver hun. «Jeg sier unnskyld for det. Ikke alle kjenner til de riktige «termene» å bruke. Jeg lærte det og sluttet å bruke de».

Du kan lese meldingene til Cardi B nedenfor.


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingene.


Cardi Bs forsvarstale kommer etter at Rita Ora sendte ut en egen unnskyldning for låta på Twitter. Ora skrev blant annet at singelen «var skrevet for å representere min sannhet og er en presis redegjørelse for en ekte og ærlig opplevelse i mitt liv».


LES OGSÅ: Programmet til årets Musikkfest Oslo er klart.

Hun tilføyde:

«Jeg ville aldri med vilje skadet andre LGBTQ+-mennesker, eller noen som helst andre. Fremadrettet håper jeg at en fortsettelse av å kunne uttrykke meg gjennom min kunst vil gi mine fans en mulighet til å føle seg stolte over seg selv, akkurat som jeg lærer om hvem jeg er».


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Blant kritikerne av låten kan vi nevne popsangerinnen Hayley Kiyoko, som i en lengre kommentar på Twitter forleden skrev at sangen var «rett frem tonedøv», og at den «gjør meg skade enn godt for LGBTQ+-samfunnet. En sang som denne styrker bare det mannlige blikk, mens den marginaliserer kvinner som elsker kvinner».


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Også r&b-sangerinnen Kehlani angriper låta i en rekke tweets hvor hun kritiserer låten, men roser artistene. Hun avsluttet med ordene: «Det. Var. Skadelige. Tekster. Punktum. Jeg elsker dere alle» 


Hør låta her og døm selv:

LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.


ANNONCE