Nyhet

Derfor må rockebandet avlyse resten av sin USA-turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Ulykken fortsetter å forfølge Preoccupations.

Det canadiske postpunkbandet Preoccupations har til tross for flere sterke utgivelser ofte opplevd å havne i pressens søkelys for alt annet enn musikken. Tilbake i 2015 skapte bandnavnet Viet Cong såpass mye kontroverser da bandet turnerte i USA at konserter ble avlyst.

De fire medlemmene Matt Flegel (bildet), Scott Munro, Daniel Christiansen og Mike Wallace valgte til slutt å skifte navn til Preoccupations.


Siden har bandet gitt ut to album under dette navnet, senest New Material som ble sluppet i mars.

LES OGSÅ: Nye politianmeldelser mot Tidal.

Nå har det på nytt blitt stukket kjepper i hjulene for Preoccupations. Etter en konsert i San Francisco tidligere denne uken våknet bandmedlemmene nemlig til at varebilen med alt utstyret deres hadde blitt stjålet fra parkeringsplassen ved hotellet de bodde på.


I et innlegg på Instagram (som senere ble slettet) skrev bandet følgende:

«Forbannelsen fortsetter, vår varebil og tilhenger ble stjålet. Alt er borte. Denne turnéen er fucked. Vi folder våre hender i bønn for et jævla julemirakel».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge NME skal bandet ha opplevd innbrudd i varebilen så sent som i forrige uke, hvor mye av utstyret bandet er avhengig av for å gjennomføre konserter ble stjålet.


Turnémanageren Rena Nicole Kozak har uttalt overfor det britiske magasinet at det er snakk om utstyr til en verdi av 30.000 amerikanske dollar, og at forsikringen sannsynligvis ikke vil dekke dette. Det skal settes opp en nettside hvor fans kan støtte opp om bandet økonomisk.


LES OGSÅ: Live Nation med viktig initiativ.

Kozak legger til at bandet vil forsøke å gjennomføre to konserter i Los Angeles men at resten av turnéen er kansellert.

ANNONCE