Nyhet

Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk

GAFFA.no - alt om musikk.

Den etterlengtede oppfølgeren til Marvel-suksessen «Deadpool» fra 2016 slippes på norske kinoer denne uka.

Allerede har den musikalske siden av «Deadpool 2» fått en hel del oppmerksomhet grunnet at Celine Dion har bidratt med låta, og den hysteriske musikkvideoen, Ashes, til filmens offisielle soundtrack.

Nå melder flere medier, inkludert det britiske musikknettstedet NME, at filmens lydspor blir historisk. Lydsporet, komponert av Tyler Bates, blir nemlig det første av sitt slag (instrumentalspor) som blir merket med en såkalt «parental advisory»-advarsel på coveret noensinne.


LES OGSÅ: Paul Anka og Drake samarbeider i studio.

Grunnen til dette skal være de fem sporene Holy Shit Balls, You Can’t Stop This Mother Fucker, Make The Whole World Our Bitch, Pity Dick og Courage Mother Fucker.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Under et nylig intervju med Billboard skal komponisten, som tidligere har komponert musikk til filmer som «Guardians Of The Galaxy», «Dawn Of The Dead» og «300», ha uttalt at han ser på advarselen som en ære, og at han har forsøkt å «skape øyeblikk som alle involvert i filmen, spesielt regissøren, føler seg involvert i og som blir minner i deres liv og karrierer».


p>

LES OGSÅ: Israel vant Eurovision.


«Deadpool 2» er regissert av Dave Leitch, mens Ryan Reynolds (bildet) spiller tittelkarakteren. Zazie Beetz, Josh Brolin og T.J. Miller er blant skuespillerne som ellers dukker opp i filmen.

Det offisielle soundtracket til filmen er ute på Sony Classical nå.

ANNONCE