Nyhet

Brockhampton sparker medlem etter anklager om fysisk og psykisk mishandling

GAFFA.no - alt om musikk.

Gruppen har også avlyst flere kommende turnédatoer.

Ameer Vann, medlem i den Øyafestivalen-aktuelle hiphopgruppen Brockhampton (bildet), har blitt anklaget for fysisk og psykisk mishandling av flere kvinner via Twitter.

Tidligere denne uka uttalte gruppens frontmann Kevin Abstract seg om anklagene for første gang, og nå er det kjent at Vann ikke lenger får være en del av Brockhampton. Det skriver Pitchfork.


LES OGSÅ: 120 millioner til norgesaktuelt boyband.

«Ameer er ikke lenger en del av BROCKHAMPTON», lyder en offisiell uttalelse fra gruppen, som blant annet er publisert på Twitter. «Vi ønsker å beklage til alle som har vært offer for Ameers handlinger. Vi ble løyet til, og vi er lei oss for at vi ikke har snakket ut om dette tidligere.»

Artikkelen fortsetter under Twitter-innlegget.


De skriver videre at de har avlyst de resterende datoene av USA-turnéen for å «dra hjem og regroup». Se hele uttalelsen ovenfor.


Gått ut og beklaget

Det var på mikrobloggtjenesten Twitter at flere kvinner og eks-kjærester av Vann gikk ut og fortalte sine historier om han manipulerende oppførsel. Han anklages også for å ha hatt sex med mindreårige.

LES OGSÅ: Programmet til Pstereo er komplett.


Vann har etter anklagene selv gått ut på Twitter og bedt om unnskyldning til kvinnene, fans og resten av Brockhampton.

— Unnskyldninger er ikke nok. Jeg håper virkelig jeg kan bli et eksempel på en som har lært seg å vokse gjennom sine feil og bli en bedre person.

ANNONCE