Nyhet

Britisk ikon: «Rockestjerner sextrakasserer ikke kvinner - det behøver vi ikke»

GAFFA.no - alt om musikk.

The Who-vokalist Roger Daltrey kaster flere brannfakler i et nytt intervju mot blant annet Labour-leder Jeremy Corbyn og #MeToo-bevegelsen.

Den på scenen så energiske Daltrey (74) har blitt intervjuet av avisen Daily Mail i forbindelse med lanseringen av et nytt soloalbum.

— Jeremy Corbyn er ikke sosialist. Han er kommunist. Vær ærlig og se hvor mange stemmer du får, Jeremy. Ellers tar du makten på falske premisser, sier han blant annet om den populære politikeren.


LES OGSÅ: Så mye ble Dylan-gitaren solgt for.

Han går også til kraftig angrep på #MeToo-bevegelsen i intervjuet:

— Hvorfor skulle en rockestjerne trenge å tvinge seg på kvinner? Det pleier heller å være motsatt. Jeg skulle gjerne fått ett pund for hver kvinne som har prøvd seg på meg. Mick Jagger ville blitt milliardær om det hadde vært slik.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Anklager om misbruk som har kommet til overflaten synes Daltrey heller ikke noe om.


— Jeg finner hele greien så ubehagelig. Det er alltid påstander og det er bare slibrig dritt, sier han og trekker linjer til de mye omtalte anklagene om nedlasting av barnepornografi mot The Who-gitarist Pete Townshend for femten år siden.

— Han hadde ingenting på datamaskinen sin i det hele tatt. Han ble anklaget for å ha lastet ned, anklaget for det ene og det andre. De fant aldri en j*vla ting på de 35 datamaskinene hans. Det hele var en vits.

LES OGSÅ: Raser mot «uvitende» fans.


The Who ble dannet i 1964 og er blant annet kjent for klassiske rockelåter som Won't Get Fooled Again, My Generation, Pinball Wizard og The Kids Are Allright. Trommeslager Keith Moon døde i 1978 og bassist John Entwistle gikk bort i 2002.

Siden har Daltrey og gitarist Pete Townshend ledet bandet videre med et siste album, Endless Wire, gitt ut i 2006.

ANNONCE