Nyhet

Mark Hoppus deler utrolig historie på Twitter

GAFFA.no - alt om musikk.

...og ja, den involverer en ikke ukjent tidligere irakisk diktator.

Tidligere denne uken delte Blink-182-bassist og -vokalist Mark Hoppus en helt utrolig historie via mikrobloggetjenesten Twitter.

Det hele startet da en av Hoppus' følgere ba ham om å avsløre «den minst plausible historien om seg selv som faktisk er sann». Vel, svaret fra punkrockstjernen har fått mange på internett til å smile i skjegget.


LES OGSÅ: Kiss med siste gave til en av sine største fans.

Mark Hoppus svarte først ganske enkelt: «Ombord på et fly i Persia-Gulfen, fortalte jeg en marineadmiral på vei til å møte stabsjefene om mine idéer for å fange Saddam Hussein».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Så spørs det selvsagt om Hoppus' plan hadde fungert. Han fulgte senere opp med et lengre innlegg hvor han la frem sin opprinnelige idé (som på mange måter virker smartere enn mange av tekstene han har skrevet for Blink-182). Se innlegget nedenfor.


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Saddam Hussein ble tatt til fange av det amerikanske militæret i desember 2003. Tre år senere ble den irakiske diktatoren dømt til døden.

Var Blink-182-bassisten en viktig brikke i militæroperasjonen som fikk kodenavn «Red Dawn»? Ikke godt å vite.

LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.


Blink-182 ble startet i California tilbake i 1992, og hadde sin virkelige storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 00-tallet med store hits som All The Small Things, The Rock Show og First Date. Bandet gikk i oppløsning i 2005, men fire år senere var det duket for gjenforening og bandet har holdt det gående siden.

For tre år siden kom dog nyheten om at gitaristen Tom DeLonge hadde sluttet i bandet - mer eller mindre frivillig. Matt Skiba fra Alkaline Trio har de siste årene tatt hans plass i Blink-182.

ANNONCE