Nyhet

— Jeg hadde forlatt make-up-skranken min for å gå og spise lunsj da noen sa: «Rihanna er ved din varedisk»

GAFFA.no - alt om musikk.

Som 18-åring jobbet Bebe Rexha med å selge sminke i varemagasinet Saks i New York da Rihanna seilte inn døren.

— Jeg hadde forlatt make-up-skranken min for å gå og spise lunsj da noen sa «Rihanna er ved din varedisk». Jeg løp fra lunsjen min og ned – og plutselig sto hun foran meg. Slående, slående, slående vakker i virkeligheten, forteller Bebe Rexha til BBC, som forteller at hun ble helt starstruck over hvor pen hun syntes Rihanna var.

LES OGSÅ: Oslo-festivalen Piknik I Parken flytter fra vestkanten


— Alle plaget henne og prøvde å ta bilder. Jeg sa 'la henne være i fred, la henne få kjøpe sminken sin uten å bli forstyrret. Og la henne snakke med meg mens hun gjør det!', ler Rexha ved minnet.

Senere sang Rihanna refrenget på låten The Monster, som Rexha var med på å skrive. Låten, som handler om hennes egen angst og depresjon, var tiltenkt hennes eget debutalbum. Men hun sier til BBC at hun hadde «en magefølelse» av at Eminem ville like den. Det gjorde han - og Eminems versjon har listetoppet i 23 land.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg har gjort intervjuer i en årrekke nå, og folk spør alltid «hvordan er Eminem», og jeg svarer at jeg vet ikke – «jeg har ikke møtt ham».


Men i mai skjedde det: Da hentet Eminem henne opp på Coachella-scenen – noe hun synes var utrolig kult.


Klar med album

Fredag slipper Bebe Rexha sitt debutalbum Expectations, etter å ha kjempet seg frem i musikkbransjen i ti år og bidratt med en rekke hitlåter til andre.

LES OGSÅ: Beyoncé raser mot Dagens Næringsliv.


— Jeg banket bokstavelig talt på dørene til hendene mine var svarte og blå … til de var blodige, sier Rexha til BBC.

(©NTB)

ANNONCE