Nyhet

— En miks du ikke ser så ofte på festivaler i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

I august arrangeres Under The Bridge for tredje gang.

Under broa i Nydalen i Oslo arrangeres festivalen Under The Bridge – som nettopp har sluppet sine første artister til årets utgave. 

Følgende fire navn har nettopp blitt annonsert til festivalen, som finner sted ved Akerselva: Mim Suleiman, Iffy Orbit, Bendik HK og Kårp.


— Vi er utrolig fornøyde med bookingene vi nettopp har offentliggjort. Det føles som vi fort får den bredden og variasjonen som vi søker til årets festival. Med Mim Suleimans herlige scenenærvær, Bendik HKs mektige produksjoner, Iffy Orbits funky dansemusikk og Kårps «dødsdisco» føles det som vi er på god vei mot et fantastisk program for 2018, forteller festivalsjef Sebastian Smedberg i en kommentar til GAFFA.no.

LES OGSÅ: Americana til folket.

— Under The Bridge er en festival for alle med universell musikk. Vi ønsker å binde ulike kulturer sammen for en hel dag med musikk, kunst, dans, god mat og drikke. Her er alle velkommne så lenge man er hyggelige og viser respekt overfor hverandre.


Store planer for 2018

Arrangørene forteller at de i 2018 ønsker vi å utvikle festivalen og bygge videre på identiteten som festivalen har jobbet frem. De ønsker også å jobbe sammen med festivalpartnerne om å øke kjennskapen om området Nydalen i Oslo.

Se Under The Bridge-klare Iffy Orbit spille på GAFFA-taket tidligere i år. Artikkelen fortsetter under videoen.

— Nydalen er et fantastisk område som har utrolig mye potensial, spesielt med Akerselva som renner rett ved festivalen. Når det gjelder musikken, kommer vi til å beholde samme stil som tidligere med mye elektronisk dansemusik. Men til 2018 vil vi også ta inn litt flere live-band med influenser fra 60/70-tallets glansdager. Det tror vi er to sjangre som vi kommer gå som hånd i handske. Det er også en miks du ikke ser så ofte på festivaler i Norge, sier Smedberg.


p>

LES OGSÅ: Anmeldelse av Father John Misty i Oslo.


Under The Bridge arrangeres for tredje gang 25. august i Nydalen i Oslo. Billetter er allerede i salg.

Mer informasjon om festivalen finnes her.

ANNONCE