Nyhet

Ble påkjørt - timer senere gjennomførte Mabel sin konsert som planlagt

GAFFA.no - alt om musikk.

Artisten skal ikke ha latt en skadet fot stoppe henne fra å opptre bare timer etter ulykken.

— En bil kjørte over foten min utenfor lokalet tidligere på dagen, men jeg ga likevel alt jeg hadde for hver og en av dere, skrev den svensk-britiske artisten Mabel på Twitter.

Hun skal ha fått klarsignal fra en lege, og på tross av skaden gjennomførte stjerneskuddet konserten, men da sittende på en krakk, ifølge NME.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Susanne Sundfør på PiP.

Opptredenen var på et arrangement i regi av strømmetjenesten Spotify i Birmingham der Mabel opptrådte sammen med Jaykae, Mist, Ms Banks, Sneakbo og Yungen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Mabel er ikke alene om å trosse skader og gi alt i en «the show must go on»-stil. Jessie J gjennomførte sine konserter sittende på en trone i 2011, mens Foo Fighters' Dave Grohl gjorde det samme etter at han brakk foten sin under en konsert på Nya Ullevi i Göteborg tilbake i 2015.


I februar var Mabel en av de nominerte for 2018 BRITs Critics' Choice Award, men ble nødt til å skygge unna for Jorja Smith. Måneden etter varmet hun opp for popstjernen Harry Styles i Oslo Spektrum.


LES OGSÅ: Snakker ut om anklagene mot Ethan Kath.

Mabel jobber for tiden med sitt kommende debutalbum. Hun er mest kjent for Finders Keepers og den relativt ferske singelen Fine Line, hvor hun samarbeider med Not3.

Fine Line er en leken sang om den morsomme startfasen av et forhold, der man forsøker å bli kjent med hverandre. Den handler om å gå seg vill i noe uten å totalt miste seg selv, og hvor spennende og farlig det er på samme tid, uttalte hun i en pressemelding via plateselskapet like før slippet.


ANNONCE