Nyhet

Uventet samarbeid på gang?

GAFFA.no - alt om musikk.

Norgesaktuelle Big Shaq forteller at han vurderer å gå i studio sammen med Liam Gallagher.

Big Shaq, en karakter skapt av komiker Michael Dapaah, har gjort viralsuksess med låta Mans Not Hot. I neste måned gjester han den nye Oslo-festivalen Havna 0150.

Før den tid kan det hende han overrasker med et samarbeid med ingen ringere enn tidligere Oasis-vokalist Liam Gallagher. I et nytt intervju med The Sun avslører nemlig Big Shaq at han er i dialog med Gallagher om et musikalsk samarbeid.


— Han ønsker å jobbe på en låt med meg, han har gitt meg masse gode vibber. Forhåpentligvis vil vi innta et studio sammen snart. Han viser meg masse kjærlighet, sier Big Shaq.

LES OGSÅ: Avlyste konsert da væpnet mann tok seg inn i lokalet.

Også Liams bror, Oasis-gitarist Noel Gallagher, har kommet med rosende ord om Big Shaq i media. Ifølge NME skal Noel Gallagher ha invitert med seg Big Shaq på turné.


Artikkelen fortsetter under videoen.

De to brødrene, som på 90-tallet erobret verdens hitlister med låter som Don't Look Back In Anger, Wonderwall og Live Forever, er dessverre ikke på talefot, men kanskje Big Shaq i tillegg til å skape virale hits kan være en brobygger mellom de to?


— Jeg har faktisk ikke møtt Noel, men han ville at jeg skulle bli med ham på turné, noe som kanskje kan bli vanskelig på grunn av mitt vennskap med Noel. Men jeg er verdensborger, og kan kanskje bringe dem sammen igjen.

LES OGSÅ: The Cure får ros etter jubileumskonsert.

Vel, merkeligere saker har hendt i musikkens verden. Vi ønsker alle involverte lykke til uansett.


ANNONCE