Nyhet

Odesza kommer endelig til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Elektronika-duoen gjester Rockefeller i Oslo neste år.

Det bekrefter arrangørene i Atomic Soul i en pressemelding onsdag formiddag. Odesza selger ifølge arrangørene ut arenaer verden over og er nå endelig klare for å innta Norge og Rockefeller. Turnéen kommer i kjølvannet av duoens tredje studioalbum A Moment Apart, som også inkluderer flere store festivalopptredener, blant annet på Roskilde Festival i forrige uke.

LES OGSÅ: Flere artister kritiserer «sexistisk» gitarpedal.


Den ferske utgivelsen viser at duoen Harrisson Mils og Clayton Knight har tatt enorme steg siden de startet å produsere musikk sammen på Western Washington University i 2012. Samme år ga de ut debutalbumet Summer’s Gone.

Albumet var en markering av endt universitetstid. To år senere debuterte de på toppen av Billboard sin Dance/Electronic-liste med albumet In Return.

Artikkelen fortsetter under videoen.

In Return inneholdt blant annet den Grammy-nominerte singelen Say My Name, som ifølge konsertarrangørene solgte til gull i USA.


p>

— På få år har Odesza gått fra studenthybelen i USA til å selge ut store arenaer verden over. Duoen har, med god hjelp fra jungeltelegrafen og sin hurtig voksende fanskare, bygget seg opp med vanvittig høye strømmetall. Alt dette uten noe særlig med presse eller radiospilling. Vi gleder oss til de inntar Rockefeller med sitt unike live sett den 29. januar, avsluttes pressemeldingen.


LES OGSÅ: Jakob Ogawa får internasjonal drahjelp.

Billettsalget til konserten starter fredag klokken 10:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE