Nyhet

Klagestorm etter Eminem-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Forbrukerrådet sier de har mottatt en rekke klager fra billettkjøpere etter at den amerikanske hiphop-stjernen gjestet Oslo Sommertid lørdag.

Dagbladet skriver at det er de såkalte «golden circle»-billettene helt foran scenen som er grunnen til klagene. En publikummer som har tatt kontakt med avisen sier han ønsker hele billettbeløpet refundert, og at dersom han ikke får pengene tilbake fra arrangøren vil han ta kontakt med andre som har opplevd det samme, og deretter sende en samlet klage til Forbrukerrådet.

Ifølge flere av gjestene avisen har vært i kontakt med opplevde billettkjøperne at området helt foran scenen allerede var sperret av da de ankom Voldsløkka.

LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.

Billettene til «golden circle»-området kostet 1.495 kroner, mens en vanlig billett kostet 895 kroner.

— Jeg har klaget til Forbrukerrådet, for vi har jo ikke fått det vi betalte for. Det var ikke opplyst om dette på forhånd i det hele tatt. På kartet på nettet var konsertområdet delt opp i to områder, ikke i tre, sier Karla Tronja til avisen.

Hun hadde tatt turen fra Kristiansand til Oslo for å se konserten.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Eminem-konserten tiltrakk seg over 55.000 betalende gjester, og var dermed tidenes største lukkede konsertarrangement i Norge. Dette var også hiphop-stjernen sin første konsert i Norge siden 2001.

I kveld spiller han på Roskilde Festivals største scene, Orange, foran 80.000 danske festivalgjester.

LES OGSÅ: GAFFAs Roskilde-anbefalinger.

Arrangørene i Atomic Soul uttaler overfor avisen at de har vært i dialog med Forbrukerrådet og vil sende over dokumentasjon på sikkerhetsplanen til dem.

De sier videre at de ikke mener det er grunnlag for refusjon av billettene.

ANNONCE