Nyhet

Justin Bieber bekrefter ryktene

GAFFA.no - alt om musikk.

Artisten Justin Bieber bekrefter at han er forlovet og viser på Instagram sin hengivenhet til kjæresten Hailey Baldwin, familieverdier og Gud.

I det personlige og lett euforiske Instagram-innlegget skriver han om hvor forelsket han er i absolutt alt ved modellen og at han vil bruke livet til å bli kjent med alle sider ved henne.

— Jeg lover å lede familien vår med ære og integritet og la Jesus gjennom Den hellige ånd lede oss i alt vi gjør og hver avgjørelse vi tar. Hjertet mitt er helt og fullt ditt, og jeg vil alltid sette deg først, erklærer han.


LES OGSÅ: Justin Bieber forlovet.

Videre gjør han det klart at Baldwin, som han har datet tidligere, men denne siste perioden i omkring én måned, er hans livs store kjærlighet. Han mener også at hans livs beste tid ligger foran ham, og at livet på en måte gir mening når han er sammen med henne.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Guds timing er virkelig perfekt. Vi ble forlovet på den sjuende dagen i den sjuende måneden, tallet sju er tallet for åndelig perfeksjon, det er sant, google det! Er ikke det sprøtt?

LES OGSÅ: Kronikk: De homogene festivalene.


Begge foreldrene til Bieber var raskt ute på sosiale medier med gladmeldinger som mer eller mindre bekreftet en forlovelse i helga, og Bieber skriver i sin melding at det han ser mest fram til, er at lillesøsteren og lillebroren hans nå skal få se nok et sunt, stabilt ekteskap.

(©NTB)

ANNONCE