Nyhet

EKSKLUSIVT: Få med deg GAFFA-sessions på Roskilde

GAFFA.no - alt om musikk.

Roskilde Festival er i gang, og GAFFA forbereder som vanlig en massiv dekning - inkludert seks eksklusive GAFFA-sessions hvor du kan høre morgendagens stjerner spille live og svare på spørsmål. Norske Jakob Ogawa er blant artistene som stiller opp.

Man kan nesten merke det i luften. Portene til en av sommerens store musikalske begivenheter åpnet i går, og vi er mer enn klare for å levere Roskilde-innhold til dere der hjemme og dere som er på festivalen.

Hos GAFFA har vi alltid hatt et bankende hjerte for fremadstormende unge artister - de som skal bli morgendagens store stjerner. For to år siden sto danske Saveus eksempelvis på Roskildes Rising-scene, og i år åpner han ballet på Orange.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.

Derfor har vi alliert oss med TV2 Lorry og seks «up and coming»-navn som har potensial til å ende opp der Saveus står på onsdag når festivalens hovedprogram sparkes i gang. Alle de seks artistene gjør konserter under oppvarmingsdagene, og vi har i år valgt å plassere GAFFA-vogna ute blant dere - lytterne, fansen - slik at dere kan møte artistene i en intim setting.

Mandag og tirsdag er vi ved tårnet i K på campingområdet. Onsdagens lokasjon kommer snart.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Alle sessions blir livestreamet på GAFFAs og TV2 Lorrys Facebook-side og kan senere sjekkes ut på GAFFA.dk og YouTube.


Programmet følger her:

Mandag 2. juli

15:00 - Alcabean
16:00 - Marshall Cecil


Tirsdag 3. juli

15:00 Gurli Octavia
16:00 Simon Littauer

Onsdag 4. juli


12:00 Jakob Ogawa
13:00 Luster

LES OGSÅ: P3s musikksjef takker for seg.

Vi gleder oss til å se dere!


ANNONCE