Nyhet

Avlyste konsert da væpnet mann tok seg inn i konsertlokalet

GAFFA.no - alt om musikk.

Lørdag kveld ble The Avett Brothers tvunget til å kansellere sin utsolgte konsert i den amerikanske delstaten Oregon.

Det melder blant andre Pitchfork. Grunnen til avlysningen skal ha vært en foreløpig uidentifisert mann som hadde skytevåpen på seg da han gikk gjennom spillestedet McMenamins Edgefields metalldetektor.

Da en av stedets sikkerhetsvakter opplyste mannen om spillestedets policy rundt skytevåpen skal mannen ha hevdet at han var en politimann fra en annen delstat - og vist frem det han påsto var et politiskilt. Mannen fikk beskjed om å vente mens sikkerhetsvaktene fikk bekreftet hans identitet, men han skal likevel ha klart å lure seg inn i konsertlokalet.


LES OGSÅ: Kritiserte lovreform fra scenen.

Bandet bestemte seg derfor for å kansellere sin planlagte opptreden, og evakuere alle konsertgjestene som allerede var på plass i salen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«Grunnet den åpenbare trusselen med noen i publikum med skytevåpen, til tross for (ubekreftede) påstander om å være en del av politiet, var vi pliktig, for sikkerheten til alle tilstedeværende, å kansellere konserten», skrev bandet i en pressemelding.


p>

LES OGSÅ: The Cure får ros etter jubileumskonsert.


Ifølge lokalavisen The Oregonian opplyste først spillestedet om at det var lydproblemer som var grunnen til avlysningen.

ANNONCE